avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua sunt în concediu de creștere a copilului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua sunt în concediu de creștere a copilului și în ...

Bună ziua sunt în concediu de creștere a copilului și în februarie expiră certificatul de handicap dar suspendarea contractului de munca expiră doar în mai când face copilul 3ani. Pt a beneficia de stimulentul de inserție când trebuie să încep? Sau nu mai beneficiez? Vă mulțumesc. Aștept răspuns vă rog
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 6 Octombrie 2020
Este mai bine sa intrebati la AJPIS....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost în concediu pentru creșterea copilului pana ... scufitza1989 scufitza1989 Bună ziua! Am fost în concediu pentru creștere copilului pana pe data de 25.09.2022, copilul având certificat pt handicap pana pe data de 21.09.2022. Am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie CretIM CretIM Vreau si eu sa va intreb daca eu conform noii legi m-am intors din concediu de crestere copil cu handicap mai devreme cu cel putin 60 de zile la serviciu ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am nevoie de o lămurire! momentan sunt în concediu ... Cristinafla Cristinafla Bună ziua, am nevoie de o lămurire! Momentan sunt în concediu pentru cresterea copilului pana la 3 ani, pentru copil cu handicap! Copilul împlinește 3 ani ... (vezi toată discuția)