avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, am nevoie de o lămurire! Momentan sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, am nevoie de o lămurire! Momentan sunt în concediu ...

Bună ziua, am nevoie de o lămurire! Momentan sunt în concediu pentru cresterea copilului pana la 3 ani, pentru copil cu handicap! Copilul împlinește 3 ani în 5 noiembrie dar certificatul de handicap expira la data de 22 septembrie! Când trebuie sa îmi reiau activitatea pentru a beneficia de stimulentul de inserție! Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
Cristinafla, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 8 Mai 2021
Daca valabilitatea certificatului de handicap expira la 22.09.2021, atunci cu ziua urmatoare inceteaza si concediul pentru cresterea copilului (CCC).

In speta, pentru stimulent ar trebui sa va reluati activitatea inainte de 22.07.2021 .... Intrebati si la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie FireSky08 FireSky08 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie - am nascut pe 24 octombrie 2013. -am optat pentru concediu de 1 an -una din luni stiu ca este a tatalui si va ... (vezi toată discuția)
Stimulent intoarcere munca Mihaela 1987 Mihaela 1987 Buna seara! Am nascut pe 23 martie 2017 si ar trebui sa imi reiau activitatea dupa doi ani. Daca m-as intoarce la munca in septembrie 2018, as beneficia de ... (vezi toată discuția)