avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... bună seara. vă rog să mă ajutați și pe mine cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

bună seara. vă rog să mă ajutați și pe mine cu un răspuns ...

bună seara. vă rog să mă ajutați și pe mine cu un răspuns la o problemă. într-o speță civilă, succesiune, mai exact, s-a dat o soluție, dar nu și motivarea. termenul pentru apel, de 30 de zile, curge de la data comunicării soluției, sau de la data motivării, dată care poate depăși cele 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: alex&mm , utilizator 21:42, 6 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
de la comunicare
mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)
Termen apel - stabilire program vizitare minori DErcan DErcan buna seara sau buna dimineata! intr-un dosar de stabilire program vizitare minori solutia data a fost cu admitere a cererii principale dar cu apel. va rog sa ... (vezi toată discuția)
De cand mai exact se face apel la o sentință? iuliancta2014 iuliancta2014 Bună seara. Am și eu o întrebare cu privire la momemtul exact cand se face apel la o sentință de divorț. Sentința a fost publicată pe data de 18 Mai ... (vezi toată discuția)