avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara Suntem o asociație de proprietari intr un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara Suntem o asociație de proprietari intr un bloc cu ...

Bună seara
Suntem o asociație de proprietari intr un bloc cu 10 scări și 130 apartamente.
Am rămas fără femeie la curățenie, Am luat 5 oferte am ales o oferta noi cei din comitetul blocului doar ca 3 scări nu mai vor femeie de serviciu,vor sa isi faca singuri curățenia.
Este normală aceasta situatie,nu ar trebui să se supună asociației.
Unul dintre proprietari susține că se depășește bugetul.
Ptr vechiul contract plateam 2500 lei ctr incheiat acum 2 ani de zile iar acum oferta este de 3600 lei.
Datorita pandemiei nu putem tine adunarea generală ce putem face
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:26, 7 Octombrie 2020
puteti găsi soluții on-line
Decideți in asociatie
Conform disp L nr 196/2018 aveti posibilitatea sa realizati adunarea generala inclusiv pe scari,in spatiu deschis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate face adunarea generala a proprietarilor ... ina2007 ina2007 In ce conditii se poate face Adunarea Generala a Proprietarilor avand in vedere pandemia? Cine in afara de presedintele blocului poate convoca Adunarea ... (vezi toată discuția)
Convocare ca si membru c.e. a a.g. bloc netinuta in 2020 pana astazi adrianm5 adrianm5 Sunt membru in comitetul executiv al unei asociatii de proprietari care nu a convocat adunarea generala anuala pentru 2020. Premise: - Am citit integral ... (vezi toată discuția)
Suntem o asociatie infiintata acum 25 ani formata din 2 scari ... andreipetrini andreipetrini Suntem o asociatie infiintata acum 25 ani formata din 2 scari bloc A si B , utilitatile fiind independente. Nu am avut din anul 2000 si nu avem nici in ... (vezi toată discuția)