avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, In cazul in care copilul merge la scoala ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, In cazul in care copilul merge la scoala pana la ora ...

Buna ziua,
In cazul in care copilul merge la scoala pana la ora 12, dar nu este aprobat de catre DSP programul Scoala dupa scoala(after) se poate acorda in baza lg 19/2020...oug 147/2020?
Avand in vedere faptul ca nu are cine lua copilul zi de zi la ora 12 cu serviciile.
Se poate considera tot limitarea activitatii si se pot lua zile libere in baza acestei legi?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. avand in vedere oug 147/2020 , am rugamintea de a ... mela2008 mela2008 Buna ziua. Avand in vedere OUG 147/2020 , am rugamintea de a ma lamuri cum se aplica aceasta, respectiv in situatia in care in scoala/ clasa in care invata ... (vezi toată discuția)
Oug 147 mmarianne mmarianne Buna ziua Avand in vedere OUG 147 /2020, se acorda zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor pana la 12 ani in situatia in care copilul desfasoara ... (vezi toată discuția)
Legea 147/ 2020. copilul meu merge o săptămână la școală ... Tiris Tiris Legea 147/ 2020. Copilul meu merge o săptămână la școală si urmatoarea face on line de acasă. Por cere zilele libere plătite in baza legii de mai sus? ... (vezi toată discuția)