avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... salut. am facut plangere la politie ca mi-a fost furat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

salut. am facut plangere la politie ca mi-a fost furat telefonul. ...

salut. am facut plangere la politie ca mi-a fost furat telefonul. ulterior l-am gasit ...nu a fost de fapt furat. cand ma voi duce sa retrag plangerea mi se va da amenda? am inteles ca se ia o amenda daca pui politia pe drumuri aiurea

Alte discuții în legătură

Am dat o declaratie la inspectoratul de politie. sighku sighku Buna ziua, in saptamina curenta mi-au furat telefonul si am fost la politie si am dat declaratie, intrucit telefonul era luat in credit si inca nu terminasem ... (vezi toată discuția)
Declaratie semi-mincinoasa furt/se poate retrage o reclamatie furt? clau22 clau22 Buna ziua,am fost astazi la politie pentru un furt,mai precis mi-a fost furat un telefon ieri, eu am declarat ca a fost furat in alt mod decat a fost el furat ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt pe nedrept roffy roffy Buna ziua.. Zilele trecute am mers la cumparaturi..intru\'un magazin de incaltaminte am gasit un telefon mobil pierdut.. Am facut prostia si l\'am luoat in loc ... (vezi toată discuția)