avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diminuarea salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diminuarea salariului

Buna ziua! Lucrez intr-o companie multinationala,iar renumeratia salariala este formata din salariu fix + comision din target.Datorita competentelor mele profesionale si indeplinirea targetelor lunare, am fost mutata pe acelasi post intr-o alta locatie cu un target mai mare.Am indeplinit cu succes aceste targete,iar salariul meu a crescut simtior.Acum cateva luni am fost mutata fara nici un avertisment( motivul comunicat verbal a fost ca s-a intors o anagajata din concediu de crestere copil).Ulterior am fost mutata in diverse locatii cu un target tot mai mic, implicit cu venituri salariale care au scazut cu peste 700 de lei.
Legal au voie sa faca asa ceva?Sunt incadrata pe acelasi post cu aceleasi atributii, doar ca unii salaraiati, au "pile" in conducere.Tin sa mentionez ca este disponibil un post unde as putea castiga din nou ceva mai bine, insa acesta a fost"inghetat"/"rezervat" pt sotia unui team leader.
Cum pot rezolva aceasta situatie din punct de vedere legal.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2020
OanaDragusin, utilizator

Alte discuții în legătură

Post restructurat si reincadrare pe o pozitie inferioara andreeagutan andreeagutan Buna seara, lucrez intr-o multinationala in care am fosst angajata in luna mai a anului trecut.La momentul respectiv am fost anagajata in departamentul de ... (vezi toată discuția)
Refuz plata bonus Alexain28 Alexain28 Bună ziua, Este legal ca să nu mi se plătească bonusul pe motiv ca mi am luat concediul de odihna. Azi când toți colegii mei au încasat bonusul, eu nu ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa pentru performanta in munca si nu numai bianca0700 bianca0700 Mi-am dat demisia din cadrul firmei la care lucram la data de 14.04.2016 urmand sa mai lucrez 11 zile(16 calendaristice). In acest interval de timp trebuia sa ... (vezi toată discuția)