avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Am o mașină dată cu contract de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Am o mașină dată cu contract de comodat care ...

Bună seara!
Am o mașină dată cu contract de comodat care expira la începutul lunii viitoare. Am înțeles că cel cu care am făcut contractul nu este în țară, iar mașina se află la o cunoștință de a lui și nu are inspecția tehnică făcută din luna mai.
Aș vrea să știu cum procedez pentru recuperarea autoturismului.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:19, 7 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sunteti proprietar.puteti recupera masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovineta dar autoturismul a fost de 2 ani instrainat dar nu radiat 4evermav 4evermav Buna ziua, am primit o amenda, pe numele meu ,din cauza lipsei rovinetei la autoturismul pe care l-am vandut acum doi ani. Autoturismul nu a fost radiat ... (vezi toată discuția)
Modificare cod rutier - masini inmatriculate in strainatate FlagellumDei FlagellumDei Conduc in tara un autoturism inmatriculat intr-o tara vecina ( nu bulgaria ). Proprietarul in acte este fratele meu, cetatean al tarii respective, cu ... (vezi toată discuția)
Itp la un auto care nu a circulat pe drumurile publice enemarian enemarian Noi ne aflam in strainatate unde ne desfasuram activitatea,iar autoturismul personal se afla in tara in garaj cu toate actele in regula(RCA,care expira in ... (vezi toată discuția)