avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua...sunt in proces de divort! Sotul meu si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua...sunt in proces de divort! Sotul meu si actuala lui ...

Buna ziua...sunt in proces de divort! Sotul meu si actuala lui iubita ma hartuiesc sa zic asa...ad8ca sunt pazita in fata blocului in momentul in care ii vad dispar amandoi cu masina...am fost sunata de x si y cu dedicatie din partea lor ca ma omoara etc...nu am acele dovezi...sunt sunata cu nr ascuns rapid si scurt! Iar pe steada dispar cu masina. Ce pot face in situatia data?!?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:32, 8 Octombrie 2020
Sa te duci la politia si sa faci plangere. Stringi dovezile (inregistrezi cand te suna, etc).
Mergeti la politie și vedeti ce va spun.
Este nevoie și de probe.
faceti poze..adunați probe...inclusiv martori, înregistrări audio-video.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La politie voi fi intrebat din toata intrebat din toata plangerea mea penala sau pe "bucati"? AndreiMarinescu9000 AndreiMarinescu9000 Eu cand o sa fiu chemat la politie voi fi intrebat din toata plangerea mea penala sau pot merge pe \"bucati\"? Intreb deoarece cu toate ca am toate dovezile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vecina ne ameninta pe mine si pe mama mea. pot depune ... Karina_I Karina_I Buna ziua Vecina ne ameninta pe mine si pe mama mea. Pot depune plangere in numele amandurora? (vezi toată discuția)
Amenda parcare cu foto neomologat prinz78 prinz78 Buna ziua, am o amenda la care este atasata o fotografie despre masina mea. La cererea mea, prin plangere contraventionala de a prezenta actele doveditoare ... (vezi toată discuția)