avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sef serviciu in ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sef serviciu in ccc

Buna ziua,
Poate fi promovat in functia de sef serviciu o perosoana aflata in concediu de crestere a copilului , atat timp cat contractul sau de munca este suspendat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 8 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Da, poate fi promovat, urmând ca raportul de muncă/de serviciu sa fie suspendat in continuare
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen promovat in timpul concediului de crestere a copilului Razvan20178 Razvan20178 Buna ziua. Sunt angajat pe functia de agent de politie. In cursul lunii Ianuarie 2017 am intrat in concediu de crestere a copilului pana in Decembrie ... (vezi toată discuția)
Salariu încadrare încetare suspendare cim pentru concediu creştere copil alexj17 alexj17 Bună ziua, La instituţia publică la care lucrez, o persoană angajată pe un post contractual unic trebuie să se întoarcă din concediu de creştere ... (vezi toată discuția)
Reincadrare dupa ccc sburlea corina sburlea corina Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se face reincadrarea pe functie în cazul revenirii din concediul de cresterea copilului in data de 08.05.2017. Nu stiu ... (vezi toată discuția)