avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen promovat in timpul concediului de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen promovat in timpul concediului de crestere a copilului

Buna ziua.
Sunt angajat pe functia de agent de politie.
In cursul lunii Ianuarie 2017 am intrat in concediu de crestere a copilului pana in Decembrie 2018.
In luna August va fi un examen la un post pe care il urmaresc de mult timp.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca voi sustine aceste examen si il voi promova, sunt obligat sa ma intorc la serviciu, sau raman in concediu de crestere a copilului in continuare ?
Precizez ca eu as dori sa raman in concediu de crestere a copilului iar la terminare sa ma duc pe acel post daca voi lua examenul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 8 Iulie 2017
Razvan20178 a scris:

...
Daca voi sustine aceste examen si il voi promova, sunt obligat sa ma intorc la serviciu, sau raman in concediu de crestere a copilului in continuare ?
....

In situatia in care il promovati , va trebui sa depuneti din nou o cerere de suspendare a raportului de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire in concediu de crestere copil MonaMD MonaMD Buna seara! Imi puteti spune, va rog, daca se poate reveni in concediu de crestere copil dupa o perioada de serviciu, in conditiile in care copilul nu a ... (vezi toată discuția)
Ref promovare GabsStoica GabsStoica - În data de 01 noiembrie 2014, am promovat în grad profesional principal În data de 27 decembrie 2016, am născut o fetiță și am intrat în concediul ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului - contract pe perioada determinata ElenaInes ElenaInes Buna ziua, Am o intrebare legata de contractul meu de munca. Lucrez la aceeasi firma din septembrie 2012, in mai 2013 am fost promovata, iar contractul mi-a ... (vezi toată discuția)