avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am urmatoarea situatie neplacuta:in urma cu 4 ani,la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am urmatoarea situatie neplacuta:in urma cu 4 ani,la rugamintea ...

Scoatere din spatiul proprietate personala
Buna seara.
Am urmatoarea situatie neplacuta:in urma cu 4 ani,la rugamintea unei colege careia ii expirase CI si care fusese evacuata din locuinta retrocedata fostului proprietar,am declarat la SPCLEP ca o primesc in spatiu si ca sunt de acord sa i se stabileasca domiciliul in proprietatea mea.Nu a locuit niciodata la aceasta adresa,ci in alta parte.Acum,am intentia de a pune proprietatea in vanzare si am rugat-o sa isi schimbe domiciliul intr-un termen rezonabil de timp.(1 luna).Refuza categoric,spunand ca nu ma impiedica cu nimic la vanzare daca ea are domiciliul in proprietatea mea.Cum pot denunta unilateral declaratia facuta la SPCLEP si scoatera ei din spatiul proprietatii mele? Multumesc pentru rabdarea de a citi si pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2020
Teotiganas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Teotiganas , utilizator 01:26, 9 Octombrie 2020
chiar nu vă împiedică la vânzare.
Multumesc,doresc totusi sa denunt unilateral declaratia facuta la SPCLEP privind"luarea in spatiu"a acelei persoane.Cum procedez?

Geanina DRIAN a scris:

chiar nu vă împiedică la vânzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare de domiciliu floryn_bzz floryn_bzz am facut buletin la cineva pe adresa mea si nu mai sta aici si tot vin prin posta documente cum pot sa l anulez (vezi toată discuția)
Evacuare locatar 'luat in spatiu' prin vindere/cumparare proprietate vvs vvs Daca proprietarul care are pe cineva 'in spatiu' vinde proprietatea la care persoana 'luata in spatiu' are adresa (in CI), se mai considera persoana 'luata in ... (vezi toată discuția)
Anularea acordului de luare in spatiu mariana_1 mariana_1 din motive intemeiate, am luat acum un an in spatiu o persoana. adresa ei pe buletin in acest moment este la domiciliul meu. stie cineva (pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)