avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am primit salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am primit salariul

Buna. am si eu o problema.Este primul meu voc de munca si deja am intampinat probleme la care nu m-as fi astptat. M-am angajat l un magazin in mall-ul din Sibiu si mi-au facut un contract de munca pe doua luni.(lucrul acesta nu l-am stiut de la inceput). dupa 1 luna jumate am fost nevoita sa renunt la munca deoarece autobuzul cu care faceam naveta s-a desfiintat.
Le-am spus sefilor mei si cu cateva zile inainte de plecarea mea am facut un inventar. A iesit minus la inventar 45 milioane vechi si m-au acuzat pe mine ca i-am furat, si astfel nu mi-au dat salariul. Mentionez ca magazinul nu are nici un sistem de supraveghere.
Am fost l itm sa depun plangere,,,dar pt ca firma are sediul in alta localitate, trebuie sa trimit scrisoare la ei.

Stie cineva daca mai are rost sa continui?? Ati intampinat astfel de probleme??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 18:54, 22 Decembrie 2009
Potrivit Codului Muncii orice retinere din salariu nu poate fi facuta decat ca urmare a unei hotarari judecatoresti .

Daca nu v-au dat marfa ca urmare a unui inventar in urma caruia ati luat in primire , neavand si alte persoane acces nu va pot imputa lipsa din gestiune .

Continuati demersurile legale , pentru ca trebuie sa va dea banii !

Ati semnat statele de plata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar magazin JIPAIONUTCATALIN JIPAIONUTCATALIN sal sunt la inceput de drum cu o afacere ,detin un magazin mixt ,si nu am stiut cum sa fac un inventar iar cand l-am facut cum trebuie am constat ca am fost ... (vezi toată discuția)
Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)
Urgent vsa vsa mi am dat demisia din 2 decembrie 2010 cu preavizul de 15 zile in perioada 1-15 ian 2011(asa m- a oblicat sefu),iar acum imi vine fostul sef cu un angajament ... (vezi toată discuția)