avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj? Am absolvit facultatea in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj? Am absolvit facultatea in iulie, in 15 ...

Pot beneficia de somaj? Am absolvit facultatea in iulie, in 15 august m-am angajat. Acum cateva zile am fost anuntat ca firma inchide postul pe care activam, eu fiind in a II -a luna de proba, din cele 3. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Somaj crainiceanu_camelia crainiceanu_camelia Sunt insarcinata in 2 luni si lucrez de 4 luni dar si in februarie 2013 dau licenta la facultate. Dupa ce termin facultatea pot sa intru in somaj si dupa ... (vezi toată discuția)
Studenta insarcinata bya_sp bya_sp Am terminat facultatea de Administratie de Firme in Spania, si mi-au dat diploma provizionala la data de 30 iulie 2012. Mentionez ca am frecventat facultatea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului AnaBuzatu AnaBuzatu Buna ziua, In februarie 2014 urmeaza sa nasc. In prezent sunt angajata cu contract de munca la o companie din data de 22 august 2013, pana in data de 1 august ... (vezi toată discuția)