avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer functie contractuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer functie contractuala

Buna ziua.Se poate face transfer de pe functie contractuala in cadrul serv. public- institutie publica (subordonata consiliului local) pe functie contractuala in cadrul UAT ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2020
semilian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 12 Octombrie 2020
Nu.
conform carei prevederi, nu este posibil?
Asta necesita studiu de caz în speta.
Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice prevede, la art. 32, că ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face şi prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.

Despre ce p0st este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Post vacant!!! saray saray Daca o persoana este angajata pe perioada determinata pe post de consilier juridic si in cadrul aceleiasi institutii exista un post vacant de consilier juridic ... (vezi toată discuția)
Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)