avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele bunicii mele poate solicita o copie după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele bunicii mele poate solicita o copie după certificatul ...

Fratele bunici mele poate solicita o copie după certificatul de deces al bunici mele?
Pentru a întocmi niste acte la niste banii care vin din urmă(bunica mea locuia în bulgaria si de acolo vin niste bani
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:04, 11 Octombrie 2020
Doar în anumite condiții.daca exista si e la moștenitori...cu greu
Sunt 4 persoane pe lista pentru bulgari, tatăl meu era moștenitor si acuma am devenit eu, momentan nu vreau sa dau nici un un certificat de deces pentru ca sunt morți de bani si cand am avut nevoie de ajutor(verbal nu financiar)poc au dispărut
Tatăl meu are 3 copii cu mine 4, daca ei încearcă să scoată banii fără acord nostru si posibil sa treaca ca nu a avut moștenitori
nu si daca solicitați si dvs. ...sau înștiințați ca existați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire! ManiaCs213 ManiaCs213 Buna Ziua!Am si eu o intrebare in legatura cu o mostenire! Stra-bunica mea inpreuna cu cei 2 frati ai ei aveau un pamant de 6 hectare.Dupa moartea celor 3 ... (vezi toată discuția)
Mostenitor decedat, cui ii platesc datoria? cristinabirche cristinabirche Buna ziua In urma iesirii din indiviziune s-a stabilit sa platesc o suma de bani(sulta) catre fratele meu care a decedat anterior deschiderii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)