avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La cate zile de concediu de odihna am dreptul dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La cate zile de concediu de odihna am dreptul dupa revenirea din CCC?

Buna ziua! La cate zile de concediu de odihna am dreptul daca am revenit la munca in 14 august 2020, iar copilul implineste 2 ani in 16 octombrie 2020? Mentionez ca am venit mai repede la munca de implinirea celor 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de insertie.
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: RCRC , utilizator 09:33, 14 Octombrie 2020
Cate zile de CO aveti mentionate in contractul de munca?
25
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din calculul meu aveti dreptul la 10 zile lucratoare de CO pana la 31.12.2020.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu neefectuat EvaG EvaG Buna ziua. Am o nelamurire in privinta concediului neefectuat. In anul 2013 am avut 10 zile de concediu din cele 21. Pe 1Mai 2013 am plecat in prenatal ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie SymoCry SymoCry Buna ziua, Eu am nascut in 11 august 2016 iar anul acest intentionez sa ma intorc la munca. Vroiam sa va intreb cu cat timp trebuie sa ma intorc mai repede ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)