avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apartament cu credit ipotecar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apartament cu credit ipotecar

Buna ziua,Vin la dumneavoastra cu urmatoarea intrebare,daca baiatul meu achizitioneaza un apartamaent cu credit ipotecar inainte de casatorie,apartamentul este considerat bun propriu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:39, 12 Octombrie 2020
da, va fi bun propriu. Daca are si leafa mai mare ca a sotiei, sa se casatoreasca sub regimul separatiei de bunuri, o sa incheie o conventie notariala, iar la rata, o sa plateasca din banii lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun propriu sau comun Pasadena Pasadena Buna ziua! Sotia mea a cumparat apartamentul inainte de casatorie. Dupa 4 luni ne am casatorit. Se poate considera bun comun sau apartine sotiei? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Cui revine apartamentul in situatia asta simpla? Selena1 Selena1 Buna ziua, Sunt necasatorita si am ceva bani in banca. Prietenul meu a luat prin PRIMA casa un apartament singur proprietar in acte. Vrem sa ne casatorim ... (vezi toată discuția)
Bună seara! ca părinte, mi am sprijinit financiar fiul pentru ... Anghe Anghe Bună seara! Ca părinte, mi am sprijinit financiar fiul pentru achiziționarea unui apartament, astfel: 1.000 euro (anteprecontract) + 15% avans. din ... (vezi toată discuția)