avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am un loc de parcare cumparat cu contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am un loc de parcare cumparat cu contract de vanzare ...

Buna ziua, am un loc de parcare cumparat cu contract de vanzare cumparare pe care am dat 3000 euro, Desi semnalizat printr-o placuta ”parcare privata, nu parcati ”, un vecin ignora voit acest lucru, Ce pot sa fac sa rezolv problema , odata pentru totdeauna ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:56, 12 Octombrie 2020
ce inseamna mai exact, " ignora" ?
Il ocupa, E un bloc nou si nu-mi cunosc inca vecinii, deci nu stiu cu cine sa vorbesc.
isi lasa un nr de tel, ati sunat, si-a luat masina sau cum ? i=ati spus sa nu mai parcheze acolo si o face in continuare ?
spuneti-i ca faceti plangere penala la politie si chiar faceti daca va ignora.
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare abuziva parcare rezidentiala privata Iosimdr Iosimdr Locuim intr-un bloc cu 6 apartamente care dispune de 6 locuri de parcare primite de fiecare pe baza de contract de vanzare-cumparare. Parcarea reprezinta cota ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc o lamurire in legatura cu parcarea in zonele ... Nadasurf Nadasurf Buna ziua, Doresc o lamurire in legatura cu parcarea in zonele rezidentiale. Am un apartament la parter cu o curte proprie. In actul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Buna seara, detin un loc de parcare in proprietate privata aflat ... diablo diablo Buna seara, Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)