Doresc o lamurire in legatura cu parcarea in zonele rezidentiale.
Am un apartament la parter cu o curte proprie. In actul de vanzare-cumparare este stipulat faptul ca am loc de parcare inclus in fata blocului. (Locul de parcare nu este delimitat, insa se subintelege ca este in fata portii mele).
Am gasit o masina parcata pe jumatatea locului meu de parcare, fara numar lasat. Nu stiu a cui este masina.
Intrebarea mea este daca exista vreo actiune legala pentru acest lucru? Pot sa chme politia sa ii blocheze roata? Este posibil sa fie un vecin mutat recent, nu cunosc inca toti vecinii.
nu puteti dovedi ca acel loc de parcare proprietate privata, asa ca lasi-i omului o notificare ca sa stie si eventual puneti-va banner sa se stie ca acolo e loc privat,
nu puteti dovedi ca acel loc de parcare proprietate privata, asa ca lasi-i omului o notificare ca sa stie si eventual puneti-va banner sa se stie ca acolo e loc privat,
Buna ziua. Banner am de ceva vreme pe poarta, de stiut stie ca este locul meu pentru ca eu m-am mutat prima in bloc, insa voiam sa stiu daca este vreo lege referitoare la parcarea pe spatiul portii. Este voie sa parchezi in fata portii cuiva? Chiar daca are loc sa isi parcheze masina, insa acest vecin a parcat pe jumatate de loc (jumate de poarta ca sa zic asa) iar mie mi-a luat 15minute sa o parchez la limita si abia am putut sa ies din masina.