avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii si probleme legate de pensii!Buna ziua! Sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii si probleme legate de pensii!Buna ziua! Sunt nascut in Bacau,la data de 10.09.1957.,si nu ...

Buna ziua! Sunt nascut in Bacau,la data de 10.09.1957.,si nu am stagiul de cotizare complect(din cauza unor probleme de sanatate am cotizat doar 12 ani)! Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la o pensie si la ce data?
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: lucyfer , utilizator 21:53, 12 Octombrie 2020
Nu puteti beneficia de pensie fara sa indepliniti conditia de stagiu minim de cotizare de 15 ani.
În această situație sunt condamnat la moarte prin înfometare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime minima pentru pensionarea la femei demeter rozalia demeter rozalia La ce varsta se poate pensiona in prezent o femeie si care este durata minima lucrata pentru a beneficia de pensie. Exista si posibilitatea pensionarii inainte ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Un barbat nascut in 1952, cu un stagiu de cotizare de 12 ani, poate primi pensia minima de 350 lei? Casa de pensii spune ca fara 15 ani de ... (vezi toată discuția)