avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon familie art 378 alin 1 lit.a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon familie art 378 alin 1 lit.a ...

Abandon familie art 378 alin 1 lit.a
Buna seara,Vreau sa va intreb daca dupa 21 ani de casnicie sotia mea a plecat de un an de zile in strainatate, si in mod nejustificat refuza sa se intoarca acasa,si-a abandonat atat familia cat si caminul conjugal si mi-a lasat in grija 2 minori, pot depune plagere pt incalcarea art 378 alin 1 lit.a ?? Mentionez ca nu sunt divortat si ca divortul la depus recent ea in luna august.Nu stiu daca o pot tragere la raspundere penala(NU pentru plata pensiei alim) pentru ca a ne-a parasit si nu vrea sa se mai intoarca .
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
sicorn, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:21, 14 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs puteti depune plangere, insa acea plangere nu va duce nicaieri.
Divortati si gata.
Multumesc.Nici mcar ca reprezentant legal al copiilor nu pot depune plangere in numele lor?
acest răspuns util
repet,puteti depune , insa nu inseamna ca veti vedea pe mama la puscarie. Chiar , ce sperati sa se intample in urma plangerii ?
Sa o aduc in tara,nu sa o bag la puscarie.Daca iese din Anglia pentru audieri, cel putin ramane in tara si isi viziteaza macar copii care plang de dorul ei.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
sicorn, utilizator
acest răspuns util
nu o aduceti, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, parintii mei au o casnicie de 30 ani, amandoi locuiesc ... Mihaitaprk Mihaitaprk Buna ziua.parinti mei au o casnicie de 30ani,amandoi locuiesc in casa mostenita de mama.de vreo 3 ani tatal meu a pus ochii pe fosta prietena din adolescenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea ... grs_iulia grs_iulia Buna ziua !Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea problema: Părinții mei au locuit in timpul căsniciei intr- un apartament dat in chirie de ... (vezi toată discuția)
Parasit de sotie! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!.Intreb si doresc sa stiu ce sa fac daca sotia mea a parasit domiciliul conjugal,mutandu-se cu sora ei in capitala.Locuiam la tara impreuna cu fiul ... (vezi toată discuția)