avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... zadarnicirea combaterii bolilor infractiune de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

zadarnicirea combaterii bolilor infractiune de audienta? art. ...

zadarnicirea combaterii bolilor infractiune de audienta?
art. 218 Cprciv, fata de art. 353 C.Pen
Daca particip la sedinta de judecata in conditiile carantinarii la domiciliu... instanta va constata infractiune de audienta constand in incalcarea masurii carantinarii??
Sau infracțiunea de audiență este indisolubil legată de asigurarea ordinii și solemnității ședinței de judecată?!
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
aidu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:24, 13 Octombrie 2020
Nu aveti dreptul de a merge la proces.
Deci, nu va complicati inutil.
Acesta este sfatul meu.

Cu stima,
Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare carantina dsp aidu aidu suspendare carantina Buna ziua. Am fost 2 zile in Franta, tocmai cand s-a dispus ca la intoarcere sa intru 14 zile in carantina, ceea ce este absolut ... (vezi toată discuția)
Lnfractiuni de audienta - ascultatul la casti de pe telefon in mod silentios eusaisapte eusaisapte Buna ziua, un grup restrans de judecatori s-au vorbit sa ma hartuiasca pentru ca unuia dintre este urmarit penal in urma plangerii penale care am formulat-o ... (vezi toată discuția)
Expertiză contabilă judiciară la asociația de proprietari: cât timp avem la dispoziție pentru a recupera paguba produsă de administrator? Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti cat ar costa ( aproximativ ) o expertiza contabila judiciara la o Asociatie de Proprietari cu 14 apartamente pentru ... (vezi toată discuția)