avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permisul suspendat

Conducere cu permisul suspendat

Buna seara am facut cerere pentru consultare dosar si as vrea sa stiu in cazul in care cei de la parchet nu ma mai face inculpat o sa imi arete si solutia la dosar sau numai ce declaratie am dat.Va rog sa ma ajutati daca stie cineva ...
Cel mai recent răspuns: David124 , utilizator 12:43, 14 Octombrie 2020
Nici nu mai inteleg.Organul de cercetare a spus ca nu mai e nevoie sa dau declaratia de inculpat ca cei de la parchet nu mai mai fac inculpat.Azi cand am consultat dosarul in referatul de la cercetare penala a scris propunere de clasare...Nu stiu ce sa mai cred.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
David124, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare plangere penala razvanmatei razvanmatei Buna seara, Cam in August 2016, unchiul meu mi-a facut o plangere penala in care m-a acuzat la decesul mamei ca daca o duceam la spital mai devreme, decesul ... (vezi toată discuția)
Audienta la procurorul de caz sionescu2202 sionescu2202 Sunt suspectat pentru infractiunea de incredintare a conducerii unui autovehicul de catre o persoana care nu are permis de conducere. Momentan e faza de ... (vezi toată discuția)
Comunicare solutie barandaniel barandaniel buna ziua spuneti-mi va rog daca procurorii pot aprecia ca mi-a fost comunicta o ordonanta (care nu mi-a fost comunicata) prevalandu-se de faptul ca am ... (vezi toată discuția)