avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... poza
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

poza

Buna seara

Am incercat sa oun o poza si nu reusesc sub nicio forma. Am incadrat-o la dimensiunile solictiate, e jpg dar imi spune sa o asez in acel dreptunghi dar nu merge.
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 00:32, 26 Decembrie 2009
Buna ziua,
si eu am patit la fel, se pare ca este ceva problema in site, care trebuie rezolvata, daca se poate.
Buna ziua,

Poza pe care incercati s-o urcati pe site trebuie sa aiba cel mult 3MB (megabytes)
Am testat recent sistemul si totul pare sa fie in regula. M-ar ajuta foarte mult sa imi spuneti ce tip si versiune de browser folositi

Va multumesc

Buna ziua

Multumesc pentru precizari. Foloseam google chrome, dar cand am vazut intrebarea dvs. am incercat mozila si a functionat.

Multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Probleme depunere declaratie 100 office1zoran office1zoran Buna seara, Imi puteti spune va rog cum se pot depune declaratia 100 fara certificat sau semnatura electronica? La Anaf mi-au spus ca trebuiesc aduse pe ... (vezi toată discuția)