avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost in somaj tehnic 60 de zile si as vrea sa stiu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost in somaj tehnic 60 de zile si as vrea sa stiu daca aceste ...

Am fost in somaj tehnic 60 de zile si as vrea sa stiu daca aceste 60 de zile le mai lucrez in plus cînd trebuie sa ies la pensie ,mai precis în luna decembrie trebuie sa duc dosarul de pensie sa ies la limita de vîrstă, aceste zile mi se pune ca vechime sau trebuie sa lucrez aceste 60 de zile si apoi sa depun dosarul de pensie.Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 15 Octombrie 2020
Somajul tehnic este considerat stagiu de cotizare la somaj.
Dacă înteleg eu bine, raspunsul dumneavoastra la întrebarea mea ar fi ca nu este nevoie sa lucrez in plus aceste zile de somaj tehnic. Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati inteles corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare,grupa 1 enaf enaf Buna seara, Am 58ani si am o vechime de 31,5ani dintre care 9ani grupa 1 de munca. Sunt absolvent de studii univ./5ani si am efectuat un stagiu militar de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei ADRIAN MARCELIN ADRIAN MARCELIN Buna ziua, As avea nevoie de calcul al vechimii in munca pentru sotia mea de catre o persoana autorizata .Este nascuta in\'57/ 13/12,negasind incadrare in ... (vezi toată discuția)
Calculul anilor (stagiului) de muncà MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Sînt cetàteam român cu domiciliul în stràinàtate si cu dublà cetàtenie, românà si francezà nàscut 26 februarie 1954. Pe 1 octombrie 2015 am iesit ... (vezi toată discuția)