avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalizare act de mana vanzare teren .am cumparat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalizare act de mana vanzare teren .am cumparat in 1993, 0,90 ...

legalizare act de mana vanzare teren .am cumparat in 1993, 0,90 ha teren arabil extravilan. cu martori, cu acordul fratilor, cu actul facut la primarie cu stampila si cu precizarea ca dupa ce se fac acte notariale va fi trecut in posesie si in rol. am platit impozit si l-am muncit de atunci. nu am putut face acte notariale ca nu facusera cei 5 frati taxa de succesiune., iar acum, cand au facut-o, noi nu mai putem face actele ca s-a schimbat legea vanzarii terenurilor extravilane. ce ar trebui facut?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:53, 15 Octombrie 2020
nu inteleg de ce nu puteti sa-i chemati pe cei 5 frati sa perfectate actele de vanzare
fratii vin si sunt de acord, dar notarul a spus ca nu se poate face actul de vanzare la notar ca s-a schimbat legea cu terenuri extravilane..de fapt noi vrem sa legalizam o intelegere din 1993 de cand suntem in posesia pamantului si nu stim ce alta varianta avem.
Nu se poate legaliza un act de mana.
Cel mult il puteti folosi ca proba in instanta si eventual, sa perfectati vânzarea pe cale judecătorească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Dupa vanzare unui teren extravilan cu chitanta de mana, vanzatorul decedeaza marturie marturie Dupa vanzare unui teren extravian cu chitanta de mana, vanzatorul decedeaza. In urma cu vreo 10 ani doi batrani soti si sotie, au vandul viceprimarului un ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu masa succesorala incompleta serrafima serrafima Povestea este asa: socrul meu a murit in 2003 (85 ani) iar soacra mea a murit in 2010 (87ani). Amandoi au avut 3 copii (2 baieti si 1 fata). Pana la moartea ... (vezi toată discuția)