avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce facem cand pierdem o licitatie din cauza ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce facem cand pierdem o licitatie din cauza devizierului?

Buna ziua! Cautam un avocat specializat in litigii comerciale. Am incheiat un contract de colaborare cu un inginer pentru intocmirea unui deviz in vedera participarii la o licitatie. Din cauza omisiunilor grave din devizul depus, compania a fost descalificata iar domnul inginer nu isi asuma responsabilitatea. Am pierdut un contract de 2,2 milioane de RON si nu prea suntem incantati de ce s-a intamplat. Am dori sa il actionam in instanta dar avem nevoie de consilierea unui avocat in acest sens.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 11:37, 15 Octombrie 2020
Vă pot oferi o opinie preliminară asupra situației, dar va trebui să discutăm mai multe detalii.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofertant castigator intimat in litigiu privind achizitiile publice mara78 mara78 Buna ziua, In urma participarii la o procedura de achizitie publica, ni s-a atribuit un contract de lucrari. Procedura de achizitie a fost contestata la ... (vezi toată discuția)
Pfa - probleme la aplicarea pentru programe de mediu itechin itechin Buna ziua, Sunt de profesie inginer chimist si activez pe piata muncii ca liber profesionist, avand deschis un PFA prin care prestez activitati de ... (vezi toată discuția)