avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, daca instanta de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, daca instanta de judecata ...

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, daca instanta de judecata este obligata in vreun fel sa dea un termen pentru un dosar de contestatie la executare, intr-un anumit numar de zile? Din cate stiu, acestea sunt cauze urgente si astept de peste o luna sa se dea termen. Intre timp, mi se retine o treime din salariu.
O alta intrebare ar fi daca, in cazul castigarii procesului, mai recuperez sumele retinute?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 21:16, 15 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal, după ce s-a făcut comunicarea tuturor actelor (contestație, întâmpinare, răspuns la întâmpinare), judecătorul dă un termen scurt. Durează mult până se comunică intimatului contestația, până comunică acesta întâmpinarea și tot așa..

Dacă vi se dă câștig de cauză puteți solicita întoarcerea executării silite, desigur.

Simonique9 a scris:

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, daca instanta de judecata este obligata in vreun fel sa dea un termen pentru un dosar de contestatie la executare, intr-un anumit numar de zile? Din cate stiu, acestea sunt cauze urgente si astept de peste o luna sa se dea termen. Intre timp, mi se retine o treime din salariu.
O alta intrebare ar fi daca, in cazul castigarii procesului, mai recuperez sumele retinute?

Multumesc anticipat!

Multumesc pentru raspuns
Cu plăcere! Succes!

Simonique9 a scris:

Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita pentru onorariu de succes Petruta3 Petruta3 Caut avocat pentru sustinerea contestatiei co tra executarii silite pentru onorariu de succes si intampinare contra validarii executarii silite. Relatii la nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)