avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita pentru onorariu de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita pentru onorariu de succes

Caut avocat pentru sustinerea contestatiei co tra executarii silite pentru onorariu de succes si intampinare contra validarii executarii silite. Relatii la nr. de tel. 0771281392. Astept sa fiu sunat de un avocat care a castigat un proces asemanator. Avem motive intemeiate pentru castigarea procesului. Astept raspuns urgent pentru a ma incadra in termenul de 25 de zile a contestarii.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Petruta3, utilizator
contestatia se depune in 15 zile de la comunicarea actelor de executare.
Din ceea ce relatati se intelege ca sunteti atat debitor ( caz in care aveti de depus contestatie) cat si creditor, poate in alta cauza, pt care aveti de formulat intampinare, in 25 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata-contestatie la executare penalitati de intarziere gabrieladina gabrieladina In 2011, am recurs la procedura somatiei de plata in vederea recuperarii unei datorii, solicitand totodata instantei sa ne acorde si penalitati de intarziere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la angajator notificarea de executare ... kkk31071980 kkk31071980 Buna ziua, am primit de la angajator astazi 10.02.2022 notificarea de executare silita, pentru un dosar din 2014, lipsa rovinieta CNADR. Dosarul este din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul admiterii unei contestatii la executare silita, ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Buna ziua, In cazul admiterii unei contestatii la executare silita, cheltuielile de executare intra in categoria cheltuielilor de judecata ? Cu alte cuvinte, ... (vezi toată discuția)