avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Locuiesc la bloc si de 20 ani incoace un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Locuiesc la bloc si de 20 ani incoace un vecin fost ...

Buna ziua! Locuiesc la bloc si de 20 ani incoace un vecin fost administrator are plantata vie si face anual vin in subsolul blocului provocand gaze periculoase si greu de suportat. In asociatia de proprietari tot acest locatar are drept de decizie si controleaza tot. Am facut adresa la primarie si mi s-a raspuns ca asociatia de locatari trebuie sa rezolve. Dar asociatia e una cu vecinul abuziv. Unde ma pot adresa cu plangere pentru gazele rezultate din fermentarea strugurilor? Garda de mediu? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:35, 15 Octombrie 2020
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica si comisariatul garzii de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare bara sustinere scari intrare subsol boxe. zdanut zdanut Buna ziua, Rog cine poate da o solutie/procedura, de urmat pentru deblocarea unei balustrade. Un proprietar din bloc, are de mai multi ani de zile vita de vie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma numesc nicolae si am o problema legata de gardul ... Gaitan Nicolae Gaitan Nicolae Buna ziua. Ma numesc Nicolae si am o problema legata de gardul de hotar dintre vecini. Ne desparte un gard de hotar de 17ml in partea din fata a curtii gard ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,locuiesc la bloc la etj 1,la parterul blocului se ... Aurelia37 Aurelia37 Bună ziua,locuiesc la bloc la etj 1,la parterul blocului se afla spatiu comercial care asa prevede in acte din constructie si este spatiul primăriei,acest ... (vezi toată discuția)