avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechimea locului de munca ii da angajatorului sa nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechimea locului de munca ii da angajatorului sa nu iti permita ...

Vechimea locului de munca ii da angajatorului posibilitatea sa nu iti permita telemunca în vreme de pandemie?
Sunt angajat de 7 luni, iar acum angajatorul a luat decizia de a împărți echipa sa lucreze o parte o săptămână de la birou, iar cealaltă de acasa. Mie mi-au spus că nu am acest drept, deoarece nu am mai mult de 1 an. Mi se pare ca nu este egalitate si ca nu am dreptul la sanatate. Care este parerea voastră? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2020
E.A87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 16 Octombrie 2020
Nu exista in legislatie un text de lege in aceasta privinta .....Activitatea de telemuncă se bazează pe acordul de voinţă al părţilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Covid-19 în firmă, refuz solicitare telemuncă salariată însărcinată iiviorelhinoveanu iiviorelhinoveanu Buna ziua, Sunt insarcinata in 5 luni,in firma in care lucrez au inceput sa fie confirmate cazuri de covid. Angajatorul ne lasa o saptamana acasa , in ... (vezi toată discuția)
Telemunca din strainatate temporar - interzisa? andrazam andrazam Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu telemunca. Contractul incheiat de mine cu compania la care activez permite efectuarea acesteia, iar de la ... (vezi toată discuția)
Coronavirus - abuzuri la locul de munca Ahreya Ahreya Buna ziua, Voiam sa stiu daca se poate face ceva importiva unei companii care te obliga sa vii la birou pe timp de pandemie (in conditia actuala) desi se ... (vezi toată discuția)