avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Am condus un vehicul radiat pentru care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Am condus un vehicul radiat pentru care s-a dispus ...

Buna seara,

Am condus un vehicul radiat pentru care s-a dispus renuntarea la urmarire penala (procuror si confirmare instanta). M-am dus la politia rutiera din Oradea si mi s-a spus ca permisul va fi suspendat pentru 90 zile. Intrebarea mea e de cand se calculeaza aceasta perioada ? Pentru ca eu 2 luni jumate pe perioada procesului nu am condus.
Cel mai recent răspuns: terente91 , utilizator 22:34, 15 Octombrie 2020
Acest fapt se vede si pe dovada cu drept de prelungire ... ultima data cand am avut aprobata prelungirea a fost pana in 24 iulie. Deci se calculeaza de atunci sau din 13 Octombrie cand am mers la politia rutiera ?
De cand a confirmat judecatorul de camera preliminara solutia procurorului.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobândire permis de conducere cristi1206 cristi1206 Buna ziua, am fost depistat conducând un autoturism cu numere provizorii expirate, mi-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunii ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate, suspendare permis, dosar penal soluționat cu nup. ce trebuie să fac mai departe? Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! In iulie 2017,am fost prins cu numerele provizorii expirate si mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a suspendat permisul de conducere,dar mi s-a dat ... (vezi toată discuția)
Numere roșii expirate. de ce mi s-a suspendat permisul 120 de zile în total? Claudiu cioi Claudiu cioi Buna seara! Numele meu este claudiu intamplarea pe scurt Am condus cateva ore cu numere expirate ..mi a fost reținut permisul dovada 15 zile ... am condus ... (vezi toată discuția)