avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce formular se foloseste pentru a cere un certificat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce formular se foloseste pentru a cere un certificat fiscal de ...

Ce formular se foloseste pentru a cere un certificat fiscal de la ANAF pentru persoana fizice, adeverinta privind lipsa datoriilor la stat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa ma inregistrez fiscal la anaf anul acesta si vreau sa stiu cand as putea solicita o adeverinta de venit Em_M Em_M Va rog respectuos sa imi raspundeti la o intrebare. Doresc sa ma inregistrez fiscal la ANAF anul acesta cu o profesie liberala si vreau sa stiu care este data ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pentru venituri încasate ramburs A. Eduard A. Eduard Buna ziua! Am primit de la posta o hartie de la ANAF prin care: \"...Dorim sa va informam ca figurati inscris in evidentele noastra cu sume incasate cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 - trebuie depusa pentru veniturile cu retinere la sursa? MonyR2009 MonyR2009 Buna ziua! Stiu ca este o intrebare pusa pe ultima suta de metri, dar astazi am fost informata de aceasta situatie si nu stiu cum sa procedez. Pentru niste ... (vezi toată discuția)