avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenirea la serviciu si stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenirea la serviciu si stimulentul de insertie

Buna ziua,in luna decembrie trebuie sa ma intorc la munca pentru a primi stimulentul de insertie.Eu am vorbit cu angajatorul in iunie si mi-a spus ca ma primeste inapoi ca acum are pe o fata gravida si sa mai astept,in luna iulie gravida pleaca in risc maternal si angajeaza pe altcineva.I-am scris si nu mi-a raspuns la ce se va intampla cu mine iar ieri am sunat-o si mi- a spus ca ii merge prost afacerea si ca se gandeste sa de-a pe o angajata afara dar pe mine nu ma va primi inapoi si ca ii pare rau pentru mine si nu ma poate ajuta...Din luna iunie ma rog de ea sa ma primeasca inapoi... urmeaza sa ma execute 4 banci pentru neplata si mai am si de platit scoala sanitara sunt disperata...La locul ei de munca aveam program bun si ma puteam descurca si cu bebele ..Ce pot face??
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 22 Octombrie 2020
Dacă răspunsul este negativ la cerere,o să mai beneficiez de indemnizație??Copilul face 2 ani in februarie.
Da, beneficiati in continuare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic, solutii angajatori daniela.neagu daniela.neagu Buna ziua, as avea si eu nevoie de suport in rezolvarea unei spete si anume: Care sunt solutiile de incetare a unui CIM pentru o persoana care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
La intoarcerea din concediul de crestere copil, angajatorul este ... contavocat contavocat La intoarcerea din concediul de crestere copil, angajatorul este obligat sa pastreze angajata minim 6 luni, chiar daca doreste sa se intoarca pe 4 ore/zi si nu ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere la cerere, se poate? bună ziua, ... Reloaded912 Reloaded912 Anularea permisului de conducere la cerere, se poate? Bună ziua, am permisul suspendat din motive medicale. Deși sunt apt sa conduc nimeni și ... (vezi toată discuția)