avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere penalitati ca persoană fizică
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere penalitati ca persoană fizică

Oare cum pot cere penalitati cf contract unui furnizor care a întârziat lucrarea și nici nu a terminat-o? Numai în instanță? Nu-mi dau seama dacă se poate și altfel, având în vedere că eu sunt persoană fizică și nu pot emite facturi. Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
lorella, utilizator
Cel mai recent răspuns: lorella , utilizator 11:26, 16 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati bestb bestb Salut! Eu iar am o problema cu penalitatile.... Avem incheiate contracte cu diversi clienti in care se stipuleaza ca daca se intarzie termenul de predare al ... (vezi toată discuția)
Fals, uz de fals sau furt, furt calificat? mioara2012 mioara2012 Buna ziua. O opinie calificata va rog: o persoana care are 20 % dintr-o societate x si care nu are nici calitatea de administrator, in baza unei procuri ... (vezi toată discuția)
Obligatii contractuale Boris_B Boris_B Buna seara, In decurs de 2 luni de zile am cumparat marfa de la un furnizor care imi cam intarzia cu marfa, fapt ptr care i-am trimis avertisemente pe ... (vezi toată discuția)