Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Este obligatoriu obtinerea unui NIF pt nerezidenti?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Este obligatoriu obtinerea unui NIF pt nerezidenti?

Este obligatoriu obtinerea unui NIF pt nerezidenti?
Cel mai recent răspuns: Iulian Manea , Contabil 19:45, 17 Octombrie 2020
Da, daca are venituri impozabile in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nif (in loc de cnp) Herra_ Herra_ Buna ziua, Am nevoie de NIF (CNP) pentru un cetatean strain nerezident (din UE) pentru completarea anexei in vederea inregistrarii societatii in scopuri ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva - problema cazier fiscal administrator strain bogdan27 bogdan27 Buna ziua, Intampin o problema cu AFP sector 4, pe care nu am intalnit-o la alte administratii de sector. Pe scurt, atunci cand vreau sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)
Cum pot cumpara cetatenii straini casa si teren in romania. numărul nif. Artur Torbus Artur Torbus Sunt un străin (din Polonia) interesat să cumpăr un imobil în România. Am găsit o proprietate care mă interesează, am aranjat totul cu vânzătorul ... (vezi toată discuția)