avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permisul suspendat. Buna ziua tuturor.Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permisul suspendat. Buna ziua tuturor.Am facut o ...

Conducere cu permisul suspendat.
Buna ziua tuturor.Am facut o cerere la procuror de urgentare solutionare , daca o accepta o sa ma sune inainte sau o sa l solutioneze ? Foaia care trebuie sa vina de la parchet ajunge in posta sau trebuie sa o ridic personal de la posta? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
David124, utilizator
Cel mai recent răspuns: David124 , utilizator 22:07, 16 Octombrie 2020
Da, aveti dreptate.Va multumesc oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de trimitere dosar la instanta dietmarkrutsch dietmarkrutsch In noiembrie 2015 a fost retinut permisul de conducere pentru alcool la volan si refuzul recoltarii de probe de singe. Intre timp in ianuarie am dat declaratie ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influența băuturilor alcoolice în august 2018, mi s-a întocmit dosar penal dar dosarul nu a ajuns încă la parchet. cât durează soluționarea? Manole1998 Manole1998 Bună ziua, In data de 2 August 2018 am acroşat oglinda unui cetăţean in momentul depăşirii acestuia. Cetăţeanul ma atenționat claxonându-mă si am ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - urgentare dosar mihaela_apostol mihaela_apostol as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni? (vezi toată discuția)