pana la urma,cat de multa incredere sa am in acesta ....institutie? in relatia mea cu ei a aparut azi o chestie mai mult decat interesanta si anume;exista o persoana de la ei cu care am tinut si tin in continuare legatura,am facut o intelegere pe care o respect,totul a fost ok....ieri,22 12 09,o alta persoana de la eos a incercat sa ma caute,insa a sunat la un vecin care locuieste cateva case distanta fata de mine!!!!nu este deloc o chestie profesionista,este chiar aiurea,ma face de poveste intre vecini,nu?
in cursul zilei de azi,am vb telefonic cu cei de la eos ,mai exact cu persoana care se ocupa de cazul meu si nu am fost lamurit pe deplin asupra modalitatii lor de a suna alte persoane,cu atat mai mult vecini ptr a lua legatura cu mine....seamana a hartuire,nu?
As dori sa stau de vb cu persoane care au legatura directa cu eos ksi din diverse motive...doresc sa fiu informat asupra acestei institutii...cu multumiri anticipate,calde salutari!
Nu ati inteles? Nu e o greseala, e felul lor de a actiona, sunt oameni de cea mai joasa speta. Nu se dau inapoi de la nimic, incearca intimidarea clientului, incearca sa-l faca de rusine fata de rude de vecini sa plateasca mai repede cum necum, incearca santajarea clientului prin hartuirea parintilor, pt ca parintii batrani si bolnavi si nestiutori se sperie repede si in ideea de a-i lasa in pace sa platesti de unde o fi cat vor ei. Foarte mult depinde de felul dumneavoastra de a reactiona.