avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe cont

"executare" card! Bună seara! Poate să îmi spună cineva (poate ați mai întâlnit situații de genul, cam la cat timp după deschiderea unui nou card bancar se pune oprire și pe cel nou? Am un card vechi pe care mi au pus oprire, acum ar trebui sa primesc niste bani, și nu știu exact daca se pune oprire automat pe el, sau durează ceva timp până îl găsesc
Cel mai recent răspuns: bepoveda , utilizator 21:48, 16 Octombrie 2020
Buna seara, sistemul de poprire este automat, pe baza CNP, pe toate conturile aferente cardurilor in cazul executarii silite si se executa imediat. In cazul in care ati ajuns la o intelegere cu executorul pentru va opri o suma de bani doar dintr-un anumit cont atunci celelalte conturi nu vor fi afectate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi bancare c_andreea c_andreea Stie cineva daca se pot bloca conturile la alta banca in cazul unor restante la credite? Si daca da, cat timp dureaza sau cam a cata etapa ar fi asta? ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca Adryana18 Adryana18 Buna seara, Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)
Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)