avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut, O intrebare referitoare la Codul Rutier. Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut, O intrebare referitoare la Codul Rutier. Am fost oprit ...

Va salut,
O intrebare referitoare la Codul Rutier.
Am fost oprit la un filtru, din pacate permisul era expirat si talonul a fost, datorita unei rupturi, considerat deteriorat si retinut si acesta.
Mi-au fost retinut si talonul si permisul - eliberate doua dovezi de circulatie pe 15 zile. Daca contest PV-ul de contraventie in instanta, pot sa recuperez din acte ?, se mareste intervalul cu drept de circulatie ?
Ce ma sfatuiti ?
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: nucut , utilizator 09:32, 19 Octombrie 2020
contestarea produce prelungirea adeverintelor cu cate 2 saptamani, pana la judecarea cauzei. nu inteleg povestea cu recuperarea: ce puteti face cu un permis expirat, de ex.?
Va salut,
Multumesc pentru raspuns - am cerut deja permis preschimbat si talon - dar dureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt din bucurești iar în concediu la munte, la un filtru local, ... eugenyuss1961 eugenyuss1961 Sunt din București iar în concediu la munte, la un filtru local, am fost testat cu etilotest marca ARUB 0865, rezultând 0,03 mg/l, aer expirat, apoi am ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat. contestare amenda + recuperare talon? weezy weezy Buna tuturor. In data de 17 05 2012 ora 21 am fost oprit de un echipaj de politie pe E 583 am primit amenda si mi s-a retinut talonul pentru anvelope uzate. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 de zile AndreiRadu197 AndreiRadu197 Salutare! Astăzi, 25.11.2017, am depășit pe trecerea de pietoni și imediat am fost oprit de poliție și mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile. ... (vezi toată discuția)