avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Buna ziua.Vecinul meu (vãr) are un teren,iar in 2006 a facut un imprumut la banca de 60 000 € iar dupa cativa ani nu a mai putut plati,banca l-a executat silit in 2016 dar nu a putut identifica terenul pentru-ca nu are intrare la teren.Eu as vrea sa cumpar terenul dar (fostul) proprietar este un var si nu i convine sa cumpar eu.Ce modalitati ar fi.Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2020
Cristina-1973, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina-1973 , utilizator 21:37, 17 Octombrie 2020
vecinul nu are acte si intabulare pe teren ?
dar (fostul) proprietar este un var si nu i convine sa cumpar eu
asta nu conteaza
Vecinul a avut acte in 2006 pe teren (titlul de proprietate) dar acum este notat in cf , in 2016 scrie in cf :intabulare drept de ipoteca cu numele bancii care I-a dat banii. Acuma am scos un extras cf si scrie neutilizabil in circuitul civil.
deci nu va poate vinde.
Va multumesc.Noi vrem sa cumparam direct de la banca (varul meu nu vrea sa vanda).Banca l-a executat silit dar nu a putut identifica terenul sa il scoata la licitatie pentru-ca nu are acces la teren ( nu are drum)
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2020
Cristina-1973, utilizator
acum am inteles, initial crezusem ca aveti 2 veri, asa reiesea din mesaj. Ati zis de fostul proprietar, ori nu e fostul ca e inca proprietar.

Alte discuții în legătură

Teren ipotecat aline aline Am cumparat un teren vara trecuta. Toate bune si frumoase pana astazi cand am primit o citatie cum ca sunt data in judecata impreuna cu notarul pt ca terenul ... (vezi toată discuția)
Validitate licitatie executare silita in caz de litigiu intre banca si partea executata poseidon poseidon Buna Ziua, Am urmatoarele intrebari: Am cumparat prin licitatie publica de la o Banca un spatiu.Dupa licitatie/adjudecare, fostii proprietari ai spatiului ... (vezi toată discuția)
Ipoteca de rang 1 versus legea 230 / 2007 art 51 max36 max36 La mine in bloc a existat un proprietar de apartament care a avut un credit la banca ipotecat cu apartamentul in catre avea sediul firmei.Nu a mai platit si e ... (vezi toată discuția)