avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Imi este necesar sa angajaez un contabil?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Imi este necesar sa angajaez un contabil?

Buna,

Daca infiintez o asociatie. Cu scop cultural, iar cu aceasta asociatie nu am activitate o perioada de timp, de ex. 6 luni, un an, sau sa zicem ca intr-un an am doar o activitate, fac un workshop, imi este necesar sa angajaez un contabil? Am de emis anumite documente, sau trebuie sa dau socoteala ANAF chiar daca nu am activitate?
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:12, 23 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Contabil va trebuie obligatoriu doar in perioada martie sau aprilie cand acel contabil autorizat membru ceccar trebuie sa va intocmeasca si semneze bilantul contabil pentru anul precedent. In rest registrul de casa si balanta trimestriala si apoi cea la 31 decembrie, le puteti intocmi singur daca va pricepeti. Nu trebuie sa aveti activitati pe ong in fiecare luna din an si nici sa anuntati undeva.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate asociatie si raportări contabile Costy bacau Costy bacau Buna dimineața Am o întrebare va rog frumos daca se poate să ne lămuriți. Asociația Ortodoxa Sfinții Împărați Constantin și Elena Bacău Avem ... (vezi toată discuția)
Bilant ong marinus_tl marinus_tl Buna seara,am un ong din 2011 pe care doar l-am infiintat si trebuie sa depun bilant pe 2011 si 2012 ma puteti ajuta -ce versiuni trebuie sa completez si ce ... (vezi toată discuția)
Asociatiile nonprofit andreea_florina andreea_florina Buna ziua. Pentru o asociatie de parinti a scolii, in care avem fonduri din 2% din salar, ce acte si declaratii trebuie depuse si intocmite? Va multumesc. (vezi toată discuția)