Buna ziua ! Pentru a beneficia de stimulent de insertie daca data nasterii copilului este 21.01.2019 care ar fi data la care ar trebui sa ma întorc si sa depun cerere?multumesc!
unt doua variante:
- fie reveniti cu cel putin 60 de zile înaintea împlinirii de către copilul anterior a vârstei de 2 ani sau 3 ani, în cazul copilului cu handicap ... aici se tine cont de luna tatalui ....in speta, anterior datei de 21.11.2020
- fie reveviti cu cel puțin 3 luni înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap .... aici nu se tine cont de luna tatalui ...in speta, anterior datei de 21.10.2020
Salariata/salariatul are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.
Deci pot beneficia de stimulent daca ma întorc
de pe 20 noiembrie 2020?Tatăl lucrează dar nu vrea sa si ia luna tatalui,sa inteleg ca atunci cand tatăl isi ia luna lui eu nu beneficiez de stimulent luna aceea?
Da, puteti beneficia de stimulent daca va întoarceti de pe 20 noiembrie 2020 ... iar daca tatăl lucrează si nu vrea sa si ia luna tatalui, atunci cand tatăl isi ia sau nu luna lui nu beneficiati de stimulent pentru luna aceea.
Stimulent de insertie
fru
buna ziua!
momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017!
as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)