avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gradina blocului acoperita cu pietris
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gradina blocului acoperita cu pietris

Gradina blocului acoperita cu pietris. Buna ziua, am o intrebare legata de gradina blocului care este teren public si amenajat de ADP. Avem un vecin nou la parter care in loc sa lase gradina cu iarba si plante s-a hotarat sa o defriseze (mai putin un pom) si sa o acopere cu folie si pietris mai mare. Totul s-a intamplat intr-o zi si nu a spus nimanui nimic despre asta, nici macar presedintelui de asociatie. Noi treceam de la parcare catre bloc pe o alee din gradina, babutele aveau o bancuta sub pom (la 4 m de bloc) unde mai stateau peste zi la palavre. Mai nou gradina este imprejmuita cu gard si inchisa catre parcare ca sa nu mai poata nimeni sa treaca pe motiv ca il deranjeaza zgomotul facut de mersul vecinilor pe pietris (unii vin mai tarziu acasa). Am incercat sa vorbim cu vecinul si nu este cooperant deloc pe motiv ca este gradina de sub geamul dumnealui si face ce vrea (nici macar o alee nu vrea ca sa se evite zgomotul iar bancuta este desfiintata). Presedintele a spus ca fiind teren ADP nu are ce face. Ce putem face ca sa ne recapatam oaza de verdeata inapoi?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:01, 19 Octombrie 2020
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie=directia corp control

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare alee pietonala ilegal Mihaita30ct Mihaita30ct Locuiesc de 54 de ani pe o alee din Constanta .......aceasta alee de un an de zile a fost transformata in strada de circulatie in ambele sensuri ,fara semne de ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Taiere corcodus din gradina blocului liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am construit o extensie la parterul unui bloc pe baza unei autorizatii de constructie eliberata de Primarie privind amenajare sediu firma, creare alee ... (vezi toată discuția)