avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare furnizor energie electrica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare furnizor energie electrica

Am avut contract de energie electrica la Otto gaz. Nu stiu exact motivul, cred ca nu au mai avut licenta, am fist preluati de Premiere Energy in ianuarie 2020, am facut contract valabil 1 an. As vrea sa ma mut la Enel, ei aj zis ca e lege de prin iunie cum ca am voie sa ma mut cand vreau, fara sa am probleme din partea Premiere Energy, chiar daca sunt inca sub contractul cu ei. Este adevarat? Pot sa ma mut cand vreau? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 19 Octombrie 2020
Schimbarea furnizorului de energie
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Enel nu mi-a mai emis factura din luna mai Sissy2022 Sissy2022 Buna ziua, Sunt abonat casnic Enel la energie electrica si gaze naturale. Problema mea este la energie electrica. Mie pe acest an mi-a fost emisa o ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in decembrie a intrat in vigoare legea 290/2020 prin ... s.sttefan s.sttefan Buna seara. In decembrie a intrat in vigoare Legea 290/2020 prin care racordarea la energie electrica este gratuita pentru consumatorii casnici. In urma ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa ne alegem furnizorul de energie electrica? Adriantot Adriantot Am gasit urmatoarea informatie pe site-ul http://www.eon-energie.ro/ro/despre-energie/legislatie/ [quot]În conformitate cu prevederile Directivei 54/2003 a ... (vezi toată discuția)