avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Graniture priprietati Buna ziua Vecinul meu și-a ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Graniture priprietati Buna ziua Vecinul meu și-a intabulat proprietatea ...

Graniture priprietati

Buna ziua

Vecinul meu și-a intabulat proprietatea acum 20 de ani, fiind primul proprietar intabulat de pe acea strada.
După 5 ani am inatbulat și eu proprietate, dar dintr-o eroare a rămas între mine și Vecinul o suprafața de 20-30 de centrimetri pe întreaga lungime a propietati. Am făcut o documentație de repoziționare fără modificarea suprafetei și m-am alipit de vecin. Acum el îmi solicita sa împărțim acea suprafața rămasă neintabulata in mod egal și ma amenință cu acțiunea in instanța.
Exista posibilitatea sa pierd acea suprafața care in fapt este a mea fiind dovada și vechiul gard dintre proprietăți? Și având in vedere faptul ca OCPI a autorizat deja acea cerere de repoziționare?

Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat dacă se poate. am ... horea_horia horea_horia Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu un sfat dacă se poate. Am o proprietate in mediul rural. Vecinul meu are proprietatea intabulată de peste 15 ani, iar ... (vezi toată discuția)
Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)
Problema intabulare teren Ana2012 Ana2012 Se dezbate o mostenire legata de un teren cu casa; au venit cei de la cadastru si au inceput masuratorile conform actului de proprietate; -sa constatat ca ne ... (vezi toată discuția)