avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea de imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea de imobil

Buna ziua,
Doresc sa va intreb, daca cartea de imobil trebuie sa aibe paginile numerotate in situatia in care se vede ca nu este nici o fila rupta, iar apartamentele sunt in ordinea fireasca . Multumesc .
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:22, 20 Octombrie 2020
Ca sa nu existe suspiciuni este bine ca paginile sa fie numerotate.
Paginile de la cartea de imobil trebuie sa fie numerotate fila cu fila in ordine cronologica,la finalul cartii pe coperta sau ultima fila se consemneaza prezenta contine "n" file,se aplica stampila asociatieid e proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de procese verbale florin555 florin555 Buna ziua, Am rugamintea daca imi poate spune cineva de unde se pot achizitiona un \"Registru unic de procese verbale\" ? Aveti un model pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa facem la epuizarea unei fise de instruire individuala? Monica Popescu Monica Popescu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac daca rubricile de la instruirea suplimentara s-au terminat. Stiu ca trebuie o fisa noua , intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil luissiana luissiana un ansamblu de locuinte (bloc) ale carui apartamente sunt inchiriate unor SC trebuie sa aiba carte de imobil? daca unele apartamente sunt inchiriate in scop de ... (vezi toată discuția)