avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,Ma numesc Boghiu Doina si am o nelamurire.Pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,Ma numesc Boghiu Doina si am o nelamurire.Pe data de ...

Buna ziua,Ma numesc Boghiu Doina si am o nelamurire.Pe data de 30 a6 2020 am iesit la pensie la limita de varsta la59 si 7 luni avand stadiu de cotizare de 31 si 11 lni Mentionez ca am fost an pensie de boala 6 ani si 4 luni ,an decizia de boala am avut indice de corectie de 1.o7 si acum si la pensia de drept mi a calculat tot cu 1.o7 .Va rog sa mi spuneti daca acum indicele este de 1.42 eu nu am dreptul de calcul cu 1.42 ? Am facut o petitie la casa de pensii an urma deciziei si miau zis ca nu am dreptul. DE ACEEA VA ROG SA MI SPUNETI DACA MI SE CUVINE ACEST DREPT.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:09, 19 Octombrie 2020
Ramaneti cu indicele de corectie cu care v-ati deschis drepturile la pensie de invalidtate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doina am trecut din pensia de boala gr 2 la limita de varsta ... Doina 12 Doina 12 Doina am trecut din pensia de boala gr 2 la limita de varsta am lucrat19 ani 6luni si21 zile cu grupa a2 la calcul am25 ani 9 luni si 11zile am fost an medical ... (vezi toată discuția)
Se poate cere recalcularea pensiei ? banc_ver banc_ver Buna ziua.In luna noiembrie 2013,mi s-a depus dosarul pentru pensie anticipata,pentru ca aveam 5 ani si 6 luni reducere din gr.2 eu stiu ca fara penalitate.Ma ... (vezi toată discuția)
La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, ... Cristea Daniel Cristea Daniel La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, pina în anul 2020,cind am ieșit la pensie limita de virsta, ași dori sa știu dacă am ... (vezi toată discuția)