avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua Printre altele ,detinem si o proprietate la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua Printre altele ,detinem si o proprietate la tara unde ...

Buna ziua
Printre altele ,detinem si o proprietate la tara unde tinem 4 (patru) caini de paza.Vecinul de vis-a-vis,deranjat de latratul cainilor si-a montat un dispozitiv fix cu ultrasunete care sa-mi deranjeze cainii dar problema este ca sunetul ne deranjeaza si pe noi.La ce fel de hartuire se incadreaza fapta lui si ce pot sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: strumphu_74 , utilizator 08:08, 20 Octombrie 2020
Nu e hartuire.e tulburarea liniștii publice.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acest gen de caz este extrem de complicat daca vreti sa va judecati.
Trebuie dovedit ca si-au montat dispozitivul respectiv ceea ce poate fi foarte complicat.

pe vecin, nu credeti ca il deranjeaza latratul cainilor ?
pe dvs nu va deranjeaza ca latra 4 caini o data, dar va deranjeaza aparatul vecinului ? Pai cati decibeli inregistreaza aparatul si cati latratul a 4 caini ? Cine tulbura mai mult linistea publica ? Asta apropo de liniste publica...
Potoliti cainii cand latra si vecinul nu are de ce folosi acel dispozitiv.
Incercati sa vorbiti cu vecinul sa ajungeti la o intelegere.
chiar daca pe instructiunile aparatului respectiv se mentioneaza ca dauneaza sanatatii umane ????
Pot sa dovedesc asta pentru ca am camera de supraveghere cu inregistrare audio-video iar in prospectul aparatului respectiv se mentioneaza ca afecteaza si sanatatea umana.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la ce fapta se incadreaza punerea in pericol a sanatatii ... strumphu_74 strumphu_74 Buna ziua. La ce fapta se incadreaza punerea in pericol a sanatatii individului cu buna stiinta de catre altcineva? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice mayte_22 mayte_22 Buna ziua, Revin frecvent pe acest site pentru a ma documenta si a fi la curent cu noutatile, dar si pentru a afla sau oferi raspunsuri la numeroase aspecte ... (vezi toată discuția)